Connect with us

OVER ONS

Nieuwsenzo is een mediaplatform voor fascinerend nieuws en opmerkelijke verhalen. Onze website is er om een zo groot mogelijk publiek van nieuwsgierige en geëngageerde mensen, jong en oud, te boeien en te inspireren.

Wij zijn ervan overtuigd dat, te midden van de overvloed aan informatie, er elke dag verhalen plaatsvinden die de moeite waard zijn om verteld te worden. Onze missie is om die verhalen op te sporen en met onze lezers te delen. Het is onze oprechte hoop en doelstelling dat elk verhaal dat je leest op Nieuwsenzo je zal inspireren, entertainen en informeren.

Nieuwsenzo heeft niet de pretentie om een journalistiek medium te zijn, maar eerder een bron van inspiratie en entertainment.

Ons team is samengesteld uit onafhankelijke, gepassioneerde bloggers en redacteurs, met de meest uiteenlopende achtergronden en interesses. Nieuwsenzo is een onafhankelijk initiatief, vrij van politieke voorkeuren, dat ernaar streeft om zo inclusief mogelijk te zijn en bij te dragen aan het maatschappelijk debat over de meest uiteenlopende onderwerpen. Onze hobby is boeiende verhalen vertellen en schrijven, en die passie willen we met jou delen!

Via onze sociale mediakanalen bereiken we elke dag duizenden lezers en we hopen van harte dat jij één van hen bent.